Privat vandværk service

Repræsenterer du bestyrelsen for et privat vandværk, og har I brug for privat vandværk- service?

Så vil vi gerne benytte lejligheden til at strikke et godt tilbud sammen til jer hos Regnskabskontor Nord. Vi er et lille regnskabsfirma, der har specialiseret sig i at yde regnskabs-service til private vandværker i hele Danmark. Vi kan også hjælpe jer.

Ræk ud til os og fortæl os om jeres behov for service til jeres private vandværk. Vi vil glæde os til at have en dialog med jer.

Vi holder styr på regnskabet for Danmarks private vandværker

Siden 2005 har vi drevet regnskabsvirksomhed, der har haft et konstant fokus på administration og servicering af private vandværker i Danmark.

Vores fokus har gjort os til specialister, hvilket kommer vores kunder til gode i det daglige samarbejde, vi har med private vandværker i hele landet. Vi er lette at samarbejde med, og vi kender til de typiske behov, arbejdsgange og processer, som vandværksbestyrelser typisk står med.

Vi tilpasser vores samarbejdsaftaler med det enkelte vandværk. Det er altså helt op til jer, hvordan vores servicering af jeres private vandværk skal se ud. Herunder har vi indsat en række eksempler på opgaver, som vi varetager for andre vandværker:

● Bogføring af bilag

● Moms- og afgiftsindberetning

● Alt vedr. afregning – herunder aconto, årsafregning, flytteafregning, kontrol af indbetalinger, rykkerskrivelser, osv.

● Besvare henvendelser fra forbrugere vedrørende alt det ovenstående

Få et tilbud på regnskabs-service.

Skal vi give jer et godt tilbud på regnskabs-service? Ræk ud til en af vores medarbejdere på tlf.: 96 39 91 00 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Beskriv hvilke elementer af vandværksadministrationen I vil have os til at udføre, så vender vi hurtigt tilbage til jer med et godt tilbud på administration af jeres vandværk.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.