Vandværker

Repræsenterer du bestyrelsen for et privat vandværk og har I behov for hjælp til regnskabet?

Så er du kommet til det helt rette sted. Regnskabskontor Nord er nemlig hele Danmarks specialistpartner, når det kommer til at holde regnskab for vandværker. Vi har specialiseret os i vandværksadministration og har dermed opbygget en stor specialistviden gennem tiden. Dét gør, at det er let for jer at indgå et samarbejde med os – og omvendt.

Ræk ud til os i dag og fortæl os om, hvordan I ser et potentielt samarbejde. Vi glæder os til at tage dialogen med jer.

Vandværksregnskab: Vi skræddersyr en samarbejdsmodel til jer.

Når vi indgår et samarbejde med et vandværk, så er det sjældent at to behov er ens. I nogle tilfælde har I kompetencerne og ressourcerne i bestyrelsen til at varetage nogle af regnskabs- og økonomiopgaverne selv. I andre tilfælde vil I gerne have outsourcet så meget som muligt, så I får frigivet tid og energi til de andre opgaver, der ligger i administrationen af vandværket.

Uanset hvad, står vi altid parate til at skræddersy en samarbejdsmodel til lige netop jeres vandværk. Herunder har vi indsat nogle eksempler på opgaver, vi løser for andre vandværker:

  • Bogføring af bilag
  • Moms- og afgiftsindberetning
  • Alt vedr. afregning – herunder aconto, årsafregning, flytteafregning, kontrol af indbetalinger, rykkerskrivelser, osv.
  • Besvare henvendelser fra forbrugere vedrørende alt det ovenstående

Få et uforpligtende tilbud i dag.

Overvejer I, at få os til at stå for vandværkets regnskab? Så giver vi jer gerne et uforpligtende tilbud, som I kan overveje. Ræk ud til os via kontaktformularen her på siden eller direkte på tlf.: 96 39 91 00. Beskriv hvordan I ser en opgavefordeling mellem jer og os, angående regnskabet for jeres vandværk. Så tager vi dialogen derfra – og I får et tilbud, som I kan tage stilling til på næste bestyrelsesmøde.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.