Regnskab vandværk

Repræsenterer du bestyrelsen for et privat vandværk, og har I behov for hjælp til regnskabet for vandværket?

Så er I kommet til det helt rette sted. Regnskabskontor Nord er nemlig hele Danmarks specialistpartner, når det kommer til at holde regnskab for vandværker. Vi har specialiseret os i vandværksadministration, og har dermed opbygget en stor specialistviden gennem tiden. Dét gør, at det er let for jer at indgå et samarbejde med os – og omvendt.

Ræk ud til os i dag, og fortæl os om hvordan I ser et potentielt samarbejde. Vi glæder os til at tage dialogen med jer.

Vandværks-regnskab: Vi skræddersyr en samarbejdsmodel til jer

Når vi indgår et samarbejde med en ny kunde, så er det sjældent at to behov er ens. I nogle tilfælde har I kompetencerne og ressourcerne i bestyrelsen til at varetage nogle af regnskabs- og pengeopgaverne selv. I andre tilfælde vil I gerne have outsourcet så meget som muligt, så I får frigivet tid og energi til de andre opgaver, der ligger i administrationen af vandværket.

Uanset hvad står vi altid parate til at skræddersy en samarbejdsmodel til vores nye kunder.
Herunder har vi vedlagt nogle eksempler på opgaver, vi løser for andre vandværker:
● Bogføring af bilag
● Moms- og afgiftsindberetning
● Alt vedr. afregning – herunder aconto, årsafregning, flytteafregning, kontrol af indbetalinger, rykkerskrivelser, osv.
● Besvare henvendelser fra forbrugere vedrørende alt det ovenstående

Få et uforpligtende tilbud i dag

Overvejer I at få os til at stå for vandværkets regnskab? Så giver vi jer gerne et uforpligtende tilbud, som I kan overveje. Ræk ud til indehaver Erik Jensen via kontaktformularen her på siden, eller direkte på
tlf.: 96 39 91 00. Beskriv hvordan i ser en opgavefordeling mellem jer og os ang. regnskabet for jeres vandværk. Så tager vi dialogen derfra – og så får I et tilbud med, som I kan tage stilling til på de kommende bestyrelsesmøder.
Vi ser frem til at høre fra jer!

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.