Vandværksadministration

Brug for hjælp til vandværksadministration?

Så er du landet det rette sted. Hos Regnskabskontor Nord har vi specialiseret os i ganske få ting – og særligt regnskabsdelen i vandværksadministration er vi gode til. Vi kan tage os af alt, lige fra bogføring og indberetning, indbetalingskontrol, kundeservice af forbrugere og meget mere.

Ræk ud til os, og fortæl os om jeres behov – så skræddersyr vi en model, der passer til jer. 

Vi tilpasser vores vandværksadministration til dig

I nogle tilfælde ønsker vores kunder et tilbud på en fast pakke af services – og i andre tilfælde tilpasser vi vores samarbejde med den enkelte kunde.

Hvor stor en del af opgaverne i administrationen af jeres vandværk, vi skal varetage, er 100% op til jer. Herunder kan I se nogle typiske eksempler på opgaver, vi varetager for andre vandværker:
● Bogføring af bilag
● Moms- og afgiftsindberetning
● Alt vedr. afregning – herunder aconto, årsafregning, flytteafregning, kontrol af indbetalinger, rykkerskrivelser, osv.
● Besvare henvendelser fra forbrugere vedrørende alt det ovenstående
Kort sagt kan vi tage os af alt det, der har med tallene på papiret at gøre. Så kan i som bestyrelse få frigivet tid og ressourcer til de øvrige aspekter af bestyrelsesarbejdet i jeres vandværk.

Få et godt tilbud

Skal vi give jer et godt tilbud på vandværksadministration?
Giv indehaver Erik Jensen et kald på tlf.: 96 39 91 00, eller udfyld formularen her på siden, hvor i beskriver hvilke elementer af vandværksadministrationen, i vil have os til at udføre. Så vender vi hurtigt tilbage til jer med et godt tilbud.
Vi ser frem til at høre fra jer!

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i nedenstående formular.